7. joulukuuta 2013

Huuda, huuda vapaudesta...

Minä ja Mimmi molemmat rakastetaan pitkiä lenkkejä :) Koska aikaa siihen on vain viikonloppuisin, joten viime viikon lauantaina 30.11. suunnattiin läheisen pururadan metsikköön rämpimään. Äkkiähän siellä vierähti reilut 2h, vaikka tulikin käveltyä vain 4km, mutta mikäs sen mukavempaa kuin välillä pysähtyä kuvailemaan ja hypyttää Mimmiä mitä erikoisimmista paikoista. Ja kyllähän Mimmi rakasti hyppelemistä <3 Ja saihan se olla melkein koko lenkin vapaana.




Riittihän sillä energiaa ja kerrankin oli
kamera mukana, joten sain ikuistettua vauhdin ja hyppimisen ilon! Eikä ihmekään, sillä lenkit olivat jääneet sen viikon osalta lyhkäsiksi. Ulkona oli pari astetta pakkasta, joten maa oli kuurassa. Eikä mikään voita sitä iloa, kun kerrankin pääsee valoisaan aikaan ulos. Ja miten ihanalta tuntuikin lenkkeillä raikkaassa säässä :) Kotiin palattua olikin väsynyt ja tyytyväinen koira sekä omistaja.

Mitäs siellä näkyykään?
Käytiin tänään juoksemassa 6,3 km ja aikaan 55,18 min. Vielä kun Mimmi oppisi vetämään, nytten se juoksee oikealla sivulla.. Tulipa myös testattua 2vk sitten ostamiani nastalenkkareita, ja kylläpäs olivat hyvät. Sama kuin kesällä juoksisi, ei tietoakaan lumesta ja mukavan kevyet. Enää en harkitsekaan kesälenkkareilla juoksemista talvisin..

Loppuun vielä kaunis järvimaisema (:
 
 
Yritän panostaa enemmän blogiin loman aikana, sillä koulu, Mimmi ja autokoulu vie kaiken vapaa-ajan ja kun sitä on niin en jaksa kirjottaa :D Huh, kokeeseenkin pitäisi lukea ja loman jälkeen on 3 näyttöä ja sitten saakin hetken levähtää ennen seuraavaa koetta. Toki satunnaisia tehtäviä tulee, mutta heti kun koe ja näytöt on suoritettu niin ei tarvitse stressata läheskään yhtä paljon kuin nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Voit laittaa ideoita blogin parantamiseksi sekä risut ja ruusut.
Tai muuten vain kommentoida :)

Kiitos! :)

Liity lukijaksi!