27. lokakuuta 2013

Mummulassa

Kuten edellisessä postauksessa mainitsinkin, oltiin syysloma mummulassa. Mummulani sijaitsee Lahdessa, eli meiltä noin 110km. Lähdimme matkaan tiistai aamuna (14.10.) käytettyäni Mimmi lenkillä ja palasimme lauantai aamupäivästä.

Loma menikin enimmäkseen ulkoillessa ja tokoillessa. Mitään uutta en opettanut mitä nytten pienimuotoisesti ruutu käskyä. Enimmäkseen siis seuraamista ja sivulle käskyä. Ja kyllähän seuraamisetkin alkaa pikkuhiljaa sujumaan! Jee :))

Kerrankin kun Mimmi seisoi vapaasti, sain otettua kuvan :)

...ja välillä oltiin leikkiasennossa
...ja välillä söpösteltiin
 





Sports Trackerin mukaan matkaa kertyi 18,23 kilometriä. Lisäksi vielä pienet pissatuslenkit kun unohdin/en jaksanut ottaa kännykkää mukaan. Eikä edes eksytty :D Pisin lenekistä oli 6,93km kun päätin extemporena lähteä koirapuistoilemaan (emme siis ole ennen olleet koirapuistossa). Ja kerrankin jopa otin kameran mukaan.



Koirapuistoilu ei ihan sujunut suunnitelman mukaan. Mentiin ensiksi pienten koirien aitaukseen yksin tutkimaan paikkaa. Kuitenkin huomasin, että isojen koirien aitauksessa oli pari muuta Mimmin tavoin rauhallista koiraa. Toinen koirista oli borderterrieri tyttö ja toisen isomman uros koiran rotua en tiedä. Mimmi ei välittänyt erityisemmin muista koirista ja nekin antoivat Mimmin rauhassa tutkia paikkaa. Kaikki menikin siihen saakka hyvin, kunnes puistoon tuli jacrusseli poika. Aluksi se kävi haistelemassa borderia, mutta kun se näki Mimmin niin sitten lähdettiin ja vauhdilla! Jacrusseli tuli suoraan Mimmiä kohti kuin houkutellekseen leikkiin, siitäpä Mimmi pelästyikin ja yritti puolustaakseen näykkästä. Jacrusseli eikun innostui entisestään ja rupesi leikkimään hampaillaan, kuin kuvitellen että Mimmi olisi leikillään näykkässyt. Mimmi lenteli jopa kuperkeikkoja, ja yritinkin kutsua Mimmin luokseni että saisin vietyä tilanteesta pois. Sehän oli mahdotonta kun jacrusseli tuli entistä enemmän Mimmiä kohti. Onneksi kuitenkin sen omistaja kävi raahaamassa sen pois ja siihen loppui sen osalta puistoilut. Ikävää sinänsä, sillä ei se ollut yhtään vihainen, olisi vaan ollut virtaa  vaikka muille jakaa ja vilkas ja pelokas koira ei ole hyvä yhdistelmä. Sen jälkeen Mimmi vapisikin pelosta eikä suostunut liikkumaankaan puistossa.

Päätimme sitten lähteä pois ettei Mimmille tule mitään pelkoa ja menin juoksuttamaan sitä viereiselle polulle. Siitähän Mimmi sitten villiintyi ja jaksoikin juosta yllättävän pitkään. Joten alla on kuvia, tosin hieman tärähtäneitä sillä Mimmi olisi juossut vain poispäin ja yritin houkutella juoksemaan kameraa kohti. Plus ulkona alkoi hämärtää ja pimeä+vaalea koira+ lyhyt putki ei ole kovin hyvä yhdistelmä.
 

  
 




Pääsipä Mimmi ravintolassakin käymään. Torstaina mentiin ukin ja mummun (sekä Mimmin) kanssa serkkuni äidin lounasravintolaan koemaistajiksi. Serkkuni äiti miettii olisiko kannattavaa tehdä hampurilaisia myyntiin, joten meidät kutsuttiin serkkuni perheen ja parin muun lisäksi maistelemaan. Ja saihan Mimmikin osasen pihvistä!

Hamppareiden jälkeen lähdettiin kaupunkiin katsomaan tanssivia vesiputouksia. Sää ei ollut parhain kuvaukseen, sillä oli pilkkopimeää ja sataa tihutti koko ajan. Ja näpit jäätyi hetkessä. Sainpa kuitenkin muutaman ihan onnistuneen kuvan napsittua. Mimmi odotti sen ajan autossa, sillä oli sen verran kylmä että se olisi palellut ulkona.







Loppuloma menikin kokeisiin lukiessa ja lenkkien lisäksi sisällä ollessa, sillä perjantaina melkein koko päivän satoi räntää ja vaikka aamulla kävinkin vain 15min pikalenkin, oli sukat aivan litimärät. Joten ei pahemmin houkuttanut ulkona olo. Muuten loma menikin hyvin ja tulipahan liikuttua ja rentouduttua hyvin :)) Toivottavasti muidenkin loma meni hyvin!

2 kommenttia:

  1. Suloinen koira :) Näitä sun postauksia on aina niin mukava lueskella.

    Tervetuloo kattoon mun blogia vuonna2014.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia :)) Olen todella otettu kehuista.

      Ilman muuta katson blogiasi :)

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Voit laittaa ideoita blogin parantamiseksi sekä risut ja ruusut.
Tai muuten vain kommentoida :)

Kiitos! :)

Liity lukijaksi!