14. lokakuuta 2013

Puunausta ja treeniä

Tänään päätin pestä Mimmin, olihan se jo likainenkin oltuaan viikonlopun varikkokoiran tehtävissä Hangossa. Ja jälleen kuoriutui sievä puudeli :)

Huomen aamulla lähdemmekin loman viettoon mummulaan ja toki Mimmi tulee mukaan. Palaamme lauantai aamupäivällä, joten luultavasti viikonloppuna tulee postausta reissustamme kuvien kera. Nyttenhän on aivan mahtava sää kuvailla kun kerrankin valoisaan aikaan pääsee kuvailemaan ;))

Aamulla lenkin yhteydessä kävimme treenamassa koulun hiekkakentällä. Aluksi Mimmi oli hieman väsyneellä tuulella eikä koulutus huvittanut, eikä edes namit maittanut! Kuitenkin sain sen tottelemaan, tosin silti oli hieman tahmea käskyille.

Enimmäkseen treenasimme paikka, seuraa ja sivu käskyjä. Paikka sujui hyvin, sain kävellä vaikka toisen päähän kenttää. Sujui hyvin vaikka puoleen väliin vapautusta käskin uudelleen paikalleen, tosin kun pyysin maahan lähti liikkumaan eteenpäin, joten lisää treeniä. Samoiten kun käskin uudelleen tulemaan luokse, Mimmi lähti laiskasti liikkeelle ja tuli hitaasti luokse. Muuten se tulikin vauhdikkaasti :)

Sivullekin Mimmi tuli hyvin, mitä nyt välillä meni kieroon. Kuitenkin piti hirveesti ohjailla kädellä, että meni suoraan, vaikka olen yrittänyt häivyttää käsi merkkiä.

Seuraa ei sujunut alkuunkaan, ja yleensä kun Mimmi on jo mennyt hihnassa hyvin. Mimmi väisti jatkuvasti kättä ja meni sivuttain. Kun otin juoksuaskeleita M hyppi ja samalla väisti kättä. Vapaana sama ongelma ja meni vaan koko ajan kauvemmas jalasta. Treenattiin sitten niin, että pysyin itse paikalla, liikutin vaan kättä, jotta huomaisi että siitä saa namia eikä tarvitse väistää. Jotenkin M oli koko ajan varuillaan ja seurasi kun autot menivät tiellä. Ei siis yhtään keskittynyt seuraamaan. Onneksi kuitenkin lopussa sain muutaman hyvän treenin ja pystyin ottamaan jopa pari askeltakin. No, väsähtipä ainakin ja jaksoi olla paikallaan pesussa, mikä olikin tarkoitus :)

Pesun jälkieen on hyvä kuvailla :)

2 kommenttia:

  1. Niin on :) Mimmi oli niin kuvauksellisella tuulella, sai vaikka miten päin asetella ja jopa katsoi kameraan :DD

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Voit laittaa ideoita blogin parantamiseksi sekä risut ja ruusut.
Tai muuten vain kommentoida :)

Kiitos! :)

Liity lukijaksi!