3. lokakuuta 2013

Tulin voittamaan, en anna minkään seisoo tiellä!

Tervehdys pitkästä aikaa! Kirjoittaminen on ''hieman'' jäänyt sillä on ollut kaikkea muuta tekemistä. Kesän olin töissä laboratorion välinehuoltajana ja nytten on ollut pitkiä päiviä koulussa ja lisäksi tällä ja ensi viikolla on kokeet. Mutta eiköhän postaustahti palaa pian normaaliin tahtiin ja talven aikana olisi tarkoitus muokata ulkoasuakin :)

Syy miksi nytten innostuin kirjoittamaan on sunnuntaiset möllikisat, mihin otsikkokin viittaa. Mainittakoon vielä, että olemme käyneet säännöllisesti kerran viikossa treeneissä kesätaukoa lukuunottamatta.

Syksyn kuusi kertaa meillä on ollut pääpaino erilaisissa radoissa. Pisimmillään radat ovat olleet 24 esteen mittaisia. Suurin haaste onkin ollut muistaa radat, tai oikeastaan miten ohjaan koiraa millekin esteelle.Uutena esteenä olemme treenailleet kontakteja + keinua maassa, mutta matallimmilleen säädettynä sekä otimme pari kertaa pussia. Radat ovat sujuneet hyvin, ja kylläpäs Mimmille onkin tullut syksyn aikana vauhtia!

Mutta itse kisoihin. Olimme ensimmäistä kertaa hallissa, minne treenitkin siirtyivät tästä viikosta lähtien. Mölliluokan ratana oli 13 esteen rata. Rata oli melko simppeli paria vaikeampaa kohtaan lukuunottamatta. Esteinä oli perushypyt, putki, A-este ja puomi. Mimmi jäi hienosti odottamaan, kunnes annoin luvan lähteä. Ja sillä sekunnilla se kirmasi esteitä kohti! Koko radan Mimmi kuunteli hienosti käskyjä ja meni juuri sinne minne käskinkin. Ja mikä hienointa, se ei välittänyt yhtään yleisöstä. Radalla se unohti kaiken muun ja keskittyi vain itse rataan. Muuten rata menikin vauhdilla loppuun, mutta ekalla kerralla 4 esteen jälkeen Mimmi alkoi rapsuttamaan itseään :D Ja tokalla kerralla samassa kohti se pysähtyi katsomaan ovelle, onneksi kuitenkin jatkoi matkaa heti kun käskin.

Oltiin kuitenkin neljänsiä, mistä en voi muuta kuin olla iloinen :) Lisäksi voitin lahjakortin halliin, eli pääsemme joku sovittu kerta ilmaiseksi treenaamaan, jee ((: Tajusin itsekin, että opin radat nykyään paljon nopeammin (jippii!!) ja radalla unohdan jännityksen ja keskityn vain ohjaamaan. Eli edistystä on tapahtunut kummassakin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Voit laittaa ideoita blogin parantamiseksi sekä risut ja ruusut.
Tai muuten vain kommentoida :)

Kiitos! :)

Liity lukijaksi!