30. toukokuuta 2013

Sylkkäri treenit

Aluksi harjoittelimme sylkkäriä ilman estettä. Näytin kädellä ''tässä'' pari kertaa ilman, että tein kädellä muuta liikettä kuin heilautin, jotta Mimmi reagoi käden liikkeeseen. Parin kerran jälkeen otin mukaan kaarevan liikeen. Se sujui hyvin vasemmalta puolelta, mutta oikea puoli oli hitaampi (mitä olen huomannut muissakin liikkeissä). Ohjaajalla tosin oli aluksi vaikeuksia tajuta idea, joten Mimmikin oli ihmeissään mitä oikein pyydän.

Harjoittelimme kolmen esteen radalla eri ohjaustekniikoita. Muuten suoritin radan ilman sen ihmeempiä kommervenkkeja, mutta kakkosesteellä tein niistoa, pari kertaa seisoin vaan esteen vieressä ja pari kertaa olin sivuttain. Lähetykset ykköseltä kakkoselle sujuivat oikein hyvin, vaikka kakkonen olikin vinossa, eikä suoralla linjalla kuten ennen. Mimmi kuunteli hienosti ja riitti kun sanoi ''tässä''. M lähti hienosti ensimmäisellä käskyllä, mistä olenkin enemmän kuin tyytyväinen.

Tunti meni todella nopeasti, vaikka alussa olikin turhauttava olo kun en tajunnut sylkkärin ideaa kunnolla. Onneksi kuitenkin ohjaajakin tajusi muutaman kerran harjoiteltua, jolloin myös Mimmi meni vauhdikkaammin. Edelleen oikea puoli on haasteellisempi, mutta treeniä, treeniä :)

Ensi viikolla on valssauksen vuoro :)

2 kommenttia:

  1. Moikka,
    Pakko mainita, että hirveän pitkät kynnet koiralla kuvassa, toivottavasti ne on jo leikattu.

    Muuten kiva blogi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ne nykyään noin pitkät ole mitä kuvassa :DD Pentuna Mimmi vaan rimpuili ja itsekin olin kokematon, joten oli hankaluuksia välillä leikata, mutta onneksi nytten antaa hyvin leikata (:

      Kiitos kommentista ja mukava kuulla että joku tykkää blogista ;)

      Poista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Voit laittaa ideoita blogin parantamiseksi sekä risut ja ruusut.
Tai muuten vain kommentoida :)

Kiitos! :)

Liity lukijaksi!