16. toukokuuta 2013

Minulla on pomppufiilis...

...hei ota minut kiinni tai pompahdan pilviin asti!















Meillä oli maanantaina viimeiset alkeisryhmän agilitytreenit. Harjoittelimme takaaleikkausta sekä kuuden esteen rataa.

Takaaleikkauksessa oli hieman hankalaa itselläni hahmottaa miten mennään ja meinasin mennä koiran edestä. Kuitenkin parin kerran jälkeen alkoi sujumaan (Mimmihän tajuaa idean heti kun itsekin ja oli aluksi hämillään mitä oikein pyydän). Menimme takaaleikkausta molemmista suunnista.

Harjoittelimme itsenäisesti kontaktia ja eteen lähetyksiä, sillä kotona Mimmi on meinannut lähteä hieman hitaasti eteen, nyt kuitenkaan ei ollut mitään ongelmia vaan vauhtia löytyi ;)

Alla on havainnollistava kuva radasta jota harjoittelimme. Ainoa vaikeampi kohta oli kolmos esteeltä neloselle käännös, jossa oli tarkoituksena leikata koiran takaa. Laitoimme kolmosen taakse targetin, joten ongelmia ei tullut. Tosin muut meinasi karata kolmoselta suoraan, mutta Mimmi kuitenkin tajusi idean ja kääntyi hienosti kun sanoin ''täällä''. Pöydällä odotuskin sujui hienosti, tosin M ei meinannut tulla pois kun ennen on yrittänyt juosta ns. läpi.

Sunnuntaina meillä on seuran järjestämät möllikisat. Mikäli Mimmi menisi yhtä hienosti kuin tunneilla niin meillä ei olisi mitään hätää :) Muistaisi vain itse olla jännittämättä liikaa ettei Mimmi aistisi sitä. Vaikeaa vaan kun nämä ovat ensimmäiset kisamme.

 Tässä loistava kilpailuun sopiva biisi, vaikken jääkiekkofani olekkaan :)
den glider in

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Voit laittaa ideoita blogin parantamiseksi sekä risut ja ruusut.
Tai muuten vain kommentoida :)

Kiitos! :)

Liity lukijaksi!