23. toukokuuta 2013

Agi jatkot

Maanantaina 20.5. meillä alkoi agilityn jatkoryhmä. Ryhmämme pysyi samana. Enään emme olekkaan mitään alottelijoita :D

Tällä kertaa harjoituksena oli persjättö (tai hienommin niisto, sokkari) ja sen hyödyntäminen radalla.

Niisto harjoitukset sujuivat hyvin, kuhan ohjaaja tajusi idean :D Aluksi harjoittelimme ilman rimaa pelkästään siivekkeiden välistä menoa. Parin kerran jälkeen otimme mukaan riman ja menimme molemmista suunnista. Vasemmalle käännös oli itselleni vaikeampi, mutta onneksi Mimmi hienosti paikkaili virheitäni.

Ratana meillä oli kutakuinkin alla olevan mallinen rata. Eli 1-2 oli helppo suora linja, jyrkkä käännös putkelle, jonka jälkeen neloselle mentäessä teimme (tai ainakin yrtimme :D) niistoa. Hyvinhän se sujui eikä Mimmi edes palannut putkelta vaikka olin jo valmiinna tekemään niistoa. Jes! Toki olisihan se voinut mennä vähän vauhdikkaammin putkelle. Niistot kuitenkin sujuivat hyvin, kuhan musitin vaihtaa ohjattavaa kättä ja sanoa tarpeeksi napakasti tässä, jottei M jatkaisi suoraan.

Putki onkin nytten ahkerassa treenauksessa, jotta saamme lisää vauhtia eikä Mimmi palaa takaisin. Ennen kun se meinasi karata putkeen ja oli ihan innoissaan siitä, mutta ilmeisesti se arastaa pidempiä ja erilaisia putkia kuin mitä meillä kotona on. Mitä nytten itsenäisesti muiden treenaillessa harjoittelimme putkea, niin pari kertaa Mimmi kirmasi oikein vauhdikkaasti, mutta kun jouduimme vaihtamaan toiselle putkelle, joka oli hieman mutkalla ja pimeä joten Mimmiä pelotti aluksi ja kun treenasimme muutaman kerran niin vauhti eikun entisestään hidastui. Kuitenkin lopetimme putken treenaamisen siihen, jotta jäisi hyvä mieli kummallekin.

Treenit sujuivat tavalliseen tapaan oikein hienosti, aina odotankin innolla maanantaita :) Maanantai masennus sammuu samantien kun pääsemme kentälle.

Jes! Eilen saapui tilaamani agilityesteet. Eli 2kpl aitoja ja rengas. Ja saimmehan tilaajalahjaksi myös 4kpl eri makuisia kanafileitä. Ennestään meillä oli kepit, tunneli ja este, sillä rengas hajosi. Kunhan ei sataisi niin päästäisi treenaamaan opittuja asioita kotonakin. Tarkoituksena oli tänään treenata viime kertaista rataa, mutta sataa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Voit laittaa ideoita blogin parantamiseksi sekä risut ja ruusut.
Tai muuten vain kommentoida :)

Kiitos! :)

Liity lukijaksi!