12. toukokuuta 2013

Kaverikoira tilaisuus

Olimme eilen (11.5.) kaverikoirien palkitsemistilaisuudessa Tuomarinkylässä, joka pidettiin kansainvälisen näyttelyn yhteydessä. Kaiken kaikkiaan palkttavia koiria oli 19, suurin osa oli Itä-Helsingin kaverikoira toiminnassa mukana, pari Vantaa-Sipoon kaverikoirista, yksi Espoosta sekä Mimmi ja lapinporokoira Rosti Vihdistä. Jokaisen toimialueen ohjaaja oli siis ilmoittanut pisimpään toiminnassa mukana olleet koirat palkittavaksi.

Muuten meillä menikin hyvin, eikä Mimmi pelännyt yhtään suurta koira määrää, mutta heti kun pääsimme kehään se vinkui äitini perään. Joten eipä tule kutsua möllikisoihin katsomaan :DD

Palkinnoksi saimme kunniakirjan ja mitallin ja Mimmille pedigreen pussin missä oli lihaliuskoja, pussiruokaa sekä koirankeksejä. Keksit menivätkin serkkujen koiralle, sillä Mimmi ei niistä pahemmin välitä.

Myyjiäkin oli melko paljon, varsinkin jos olisi ollut pannan ja hihnan tarvesta niin olisi kyllä löytänyt mieleisensä. Löysinpä kuitenkin Mimmille harjan rikki menneen tilalle sekä heräteostoksena ostin uuden lelun (voiko leluja olla liikaa?) sekä villakoira hiirimaton. Rakastuin kyllä siihen puudeli tavaroiden kerääjänä <3

Mimmi olikin matkan jälkeen todella väsynyt, sillä kaikki oli niin uutta ja outoa. Mimmi nukkuikin tunnin matkan ajan kokonaan (:

Tänään olimme äitienpäivän vietossa mummulassa. Hyvää äitienpäivää kaikille karvaisten kaverien äideille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Voit laittaa ideoita blogin parantamiseksi sekä risut ja ruusut.
Tai muuten vain kommentoida :)

Kiitos! :)

Liity lukijaksi!