19. toukokuuta 2013

Kohti uusia haasteita

Meillä oli tänään ensimmäiset agility kisat. Sijoituimme seitsemänneksi kahdeksasta koirakosta. Kuitenkin olen sijoitukseen tyytyväinen, sillä kaikki suoriutuivat todella tasaisesti. Mimmi oli koko ajan hyvin kuulolla ja malttoi jäädä odottamaan ensimmäisen esteen taakse, kunnes menin toisen esteen luokse. Se ei vilkaissutkaan muita, vaikka olin pelännyt että Mimmi saa päähänsä karata radalta. Kyllä se vaan on niin tottelevainen ja tajuaa milloin on kisat kyseessä!

Meitä oli neljä minikoiraa ja neljä maxia. Meidät arvioitiin samassa ja muuten meillä olikin sama rata, erona että maxeilla oli isommat hypyt.

Lähdimme viimeisinä mineistä. Jokainen suoritti radan kahdesti ja parempi aika huomioitiin. Ensimmäisellä radalla Mimmi palasi putkelta takaisin, mutta muuten meillä meni hienosti. Toki olisi voinut olla lisää vauhtia, mutta olen kuitenkin erittäin tyytyväinen, olihan nämä ensimmäiset kilpailut.

Toka rata menikin paremmin. Olisi vaan pitänyt luottaa enemmän Mimmiin, että kyllä se pysyy pöydällä ja mennä itse valmiiksi putkelle. Erityisen tyytyväinen olen, että Mimmi malttoi odottaa lähtölupaa esteen takana ja lähti heti ekalla käskyllä eteen. Great!

Alla kuvaa radastamme. Ainoa käännös oli pöydältä putkelle ja ajattelinkin että Mimmi jatkaa suoraa, mutta se olikin oikein kuuliaisella päällä ja totteli jokaista käskyä. Eikä se välittänyt muista koiristakaan vaan pysyi koko ajan tyynen rauhallisena.

Huomenna meillä alkaa jatkoryhmä ja keskitymme enemmän ohjaustekniikoihin :)

1 kommentti:

  1. Jos jollain joka tätä lukee sattuu olemaan kuvia kisoista, niin voi lähettää mulle :)

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Voit laittaa ideoita blogin parantamiseksi sekä risut ja ruusut.
Tai muuten vain kommentoida :)

Kiitos! :)

Liity lukijaksi!