30. huhtikuuta 2013

Agi treenit osa4

Ensinnäkin kävijämäärä on lisääntynyt huimasti viimeisten viikkojen aikana, kiitos teille! Tottakai lukijaksikin saa liitttyä *vink, vink*.

Eilen meillä oli Mimmin kanssa neljännet agi treenit, vielä kaksi kertaa jäljellä ja 19.5. meillä on möllikisat treeni kentällä. Tällä kertaa aiheena olivat kontaktit ja takaa kierto.

Aloitimme kontakteilla. Harjoittelimme puukapulan avulla kutsumalla koiran sen päälle siten, että takajalat jäivät sen päälle ja etujalat olivat maassa. Hieman aluksi oli haasteita itsellä, että palkkaan vasemmalla kädellä ja oikealla kädellä näytän maata. Kun koskettaa maata, annoin palkan. Lopussa kuitenkin alkoi sujumaan ja Mimmikin tajusi idean, eli pysähtyi kun sanoin ''seis''.

Takaakierto oli aluksi hieman haasteelisempaa itselläni hahmottaa. Harjoittelimme ilman puomia, ainoastaan kiertämällä siivekkeen oikealta puolelta taka kautta kuvitellun esteen yli. Mimmi tajusi heti idean ja kierti hienosti siivekkeen.

Ilmojen suhteen oli tänäänkin huonoa tuuria. Heti kun lähdimme kotoa, alkoi satamaan ja sade vain yltyi kun saavuimme paikan päälle. Onneksi se ei Mimmin menoa haitannut, sen verran innoissaan se oli.

Tälläkin kertaa muiden ollessa opetuksessa teimme itsenäisesti esteitä. Teimme parin hypyn sarjaa suoralla linjalla, keinua, putkea, pujottelua ja pöytää.

Esteet sujui oikein hyvin. Annoin Mimmille paikka käskyn ja menin esteiden puoleen väliin. Kutsuin Mimmiä ja sehän hyppäsi vauhdilla molempien esteiden yli. Ei tarvinnut sanoa erikseen toiselle esteelle hyppy käskyä, riitti kun sanoi ''eteen'' niin M kirmasi molempien yli.

Keinu oli kuten viimeksikin pöydän päällä. Tällä kertaa kukaan ei ollut hidastamassa lopussa, joten hieman aluksi Mimmi säikähti keinuvaa liikettä. Parin kerran jälkeen kuitenkin se meni innolla loppuun asti eikä välittänyt keinahduksesta.

Kepit sujuivat kuten viimeksikin hyvin ja vauhtiakin löytyi. Enää ei tarvinnut ohjailla käsin, riitti kun sanoi vaan ''pujottele''.

Pöytäkin sujui hyvin. Vielä palkkasin heti kun meni pöydälle. Paikalla olokin sujui huomattavasti viime kertaa paremmin ja voin jo mennä kauvemmas ja pyytää olemaan pidempään. Mimmi otti jopa kontaktia oikein seisoaltaan, mistä olin yllättynyt. Se kun ei ole vielä oppinut seisoma käskystä paikkaa.

Jälleen treeneistä jäi oikein hyvä fiilis :) Joten kisoja odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ovat tervetulleita!
Voit laittaa ideoita blogin parantamiseksi sekä risut ja ruusut.
Tai muuten vain kommentoida :)

Kiitos! :)

Liity lukijaksi!